Özel Günlerin Vazgeçilmezi Abiye Modelleri

Özel Günlerin Vazgeçilmezi Abiye Modelleri

Özel Günlerin Vazgeçilmezi Abiye Modelleri

Özel günlere ve davetlere katılacak olan gerek genç gerekse de yetişkin bayanların şık, dikkat çekici ve asil bir görünüme sahip olmak tüm bayanların yegane amacıdır. Düzenlenen organizasyonlarda birbiri ile şıklık yarışı içerisinde olacak ve bu yarışta geri kalmak istemeyen bayanların en çok tercih ettikleri kıyafetler ise şüphesiz ki abiye elbiseler oluyor. Günlük hayatta özel ve iddialı bir elbise olduğu için bayanlar tarafından kullanılamayan abiyeler yaz aylarında düzenlenen düğün, nişan, sünnet merasimleri, iş yemekleri, iş toplantıları ve diğer pek çok organizasyonların yapılması ile gün yüzüne çıkıyor.

abiye.jpg

Peki özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye modelleri arasında seçim yaparken nelere dikkat edilmelidir hemen maddeler halinde kısaca bunları açıklayalım.

1) Seçeceğiniz abiye katılacağınız alana özel olmalıdır. Bir düğün günü için kabarık ve gösterişli bir abiye doğru tercih olacak iken aynı abiyeyi iş yemekleri ve iş toplantılarında kullanamazsınız. Bu yüzden ya her organizasyon için farklı abiye almanız gerekmekte ya da daha standart bir abiye modeline sahip olarak birden çok kullanım alanında elbisenizi tercih edebilirsiniz.

2) Abiyelerin en önemli parçası ayakkabı ve çantalardır. Bir bütün oluşturabilmesi için öncelikle ayakkabı almayacaksanız evinizde ayakkabılara uygun abiyelere göz atmalısınız. Eğer abiyeniz ile birlikte bir de ayakkabı alacaksanız renk ve diğer ayrıntıların uyumunu sağlamalısınız.

3) Abiyeniz size ve vücudunuzda uyum sağlamalıdır. Sadece güzel ve dikkat çekici olduğu için üzerinize yakışmayan ve sizi taşıyamayacak bir abiye tercih etmeyin.

Peki 2015 yılının yaz aylarında hangi abiye modelleri tercih edilecek? Bunu da bir internet fenomeni olan makyaj günlüğü internet sitesindeki yazarlardan aldığımız bilgi ile sizlere aktarmak istiyoruz.

1) 2015 yılında abiye modelleri arasında en popüler renk mürdüm rengi ve deniz mavisi olacak. Artık siyah ve beyaz modası kalmaz iken daha asil ve daha modern görünmek için bu renklere sahip abiyelere göz atmalısınız.

2) Yaz aylarında daha gösterişli olmak için ve dikkat çekmek için tercih edeceğiniz abiye taş işlemlere sahip olabilir, ancak abartmamanız gerektiğini belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.