Özel Bilgikent Dershanesi öğrencileri moral depoladı 2009

Özel Bilgikent Dershanesi öğrencileri moral depoladı 2009

Özel Bilgikent Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri yoğun geçen Öğrenci Seçme Sınavı hazırlığı stresini atmak için düzenlenen moral gecesinde buluştular.

Zagros İş Merkezinde bulunan Metro Cafe'de düzenlenen moral gecesinde öğrenciler ve öğretmenler müzik eşliğinde çekilen halaylarla stres attı.

Özel Bilgikent Dershanesi yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, öğrencilerin, yoğun geçen Öğrenci Seçme Sınavı'na hazırlık stresinden bir an olsun uzaklaşmaları ve öğrencileri motive etmek amacıyla böyle bir gece düzenlendiği belirtildi.

Özel Bilgikent Dershanesi Rehber Öğretmeni Zafer Güngör, ÖSS'ye az bir süre kala öğrencilerinin böyle bir geceyi hak etiklerini belirterek 'Öğrencilerimizin stres atmak için düzenlenen bu geceyi hak ettiklerini düşünüyorum. Dershanemize kayıtlı öğrencilerimizin hepsi ilk günden beri düzenli ve disiplinli olarak ÖSS'ye hazırlanıyorlar. Yoğun geçen hazırlık safhasında öğrencilerimizin böyle bir geceye ihtiyaçları vardı. Bu gecede bizleri ve öğrencilerimizi bir araya getirenlere teşekkür ederim.' dedi.

Moral gecesi şiir dinletisi, müzik, tiyatro gösterimi, çekiliş ve halaylarla geç saatlere kadar devam etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.