Otopsi raporu: Floyd öldürüldüğü sırada koronaydı

Otopsi raporu: Floyd öldürüldüğü sırada koronaydı

ABD'de beyaz bir polisin gözaltı sırasında boğazına bastırarak ölümüne yol açtığı George Floyd'un, cinayet sırasında korona olduğu ortaya çıktı. Otopsi raporuna göre, Floyd'a ölümünden sonra yapılan korona virüsü testi pozitif çıktı.

ABD’de Derek Chauvin isimli beyaz polisin gözaltı sırasında dakikalarca boğazına bastırarak ölümüne yol açtığı George Floyd’un, bu sırada korona olduğu ortaya çıktı. Bu bilgi, otopsi raporunda yer aldı.

Amerikan basını, bu sabah açıklanan 20 sayfalık otopsi raporunda, Floyd’un ‘korona pozitif’ olduğu bilgisinin bulunduğunu yazdı. Buna göre, Floyd’a 3 Nisan günü yapılan PCR testinde, virüsün RNA’sına rastlandı. Otopside, 46 yaşındaki Floyd’un öldürüldüğü 25 Mayıs gününde büyük ihtimalle asemptomatik bir korona hastası olduğu belirtildi. Raporda, Floyd’un ölümünün virüsle herhangi bir bağlantısı olmadığı da vurgulandı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum