Otomobilden firar eden keçi, telefoncuda yakayı ele verdi!

Otomobilden firar eden keçi, telefoncuda yakayı ele verdi!

Kurbanlık olarak alınan keçi başına gelecekleri anlayınca içinde taşındığı otomobilden kaçtı. Trafikte 4-5 kilometre koştu, 5 araca çarptı. Girdiği cep telefonu dükkanında yakalandı...

 İnegöl’de ismi öğrenilmeyen kişi, aldığı kurbanlık keçiyi otomobiliyle evine götürdü. Yenice Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi’nde sahibi otomobilin kapısını açınca keçi kaçtı. Sahibinin peşinden koştuğu keçi, trafikte araçların arasında yaklaşık 5 kilometre boyunca ilerledi. Araçların önüne atlayan keçi, sürücülere zor anlar yaşattı.

5 araca çarpıp hafif hasara neden olan keçi, bir cep telefonu tamircisine girince yakalandı. İş yeri sahibi Adem Çelik, keçiyi İnegöl Belediyesi’ne götürdü. Belediye ekiplerinin bilgi verdiği sahibi, gelip keçisini teslim aldı.

Keçiyi yakalayan Adem Çelik, “Araçlara çarpa çarpa geliyordu. Sonra geldi dükkana girdi. Zorla çıkardım dükkandan. Sonra belediyeye teslim ettik" dedi

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.