Otomobil inşaat boşluğuna düştü

Otomobil inşaat boşluğuna düştü

Karda kayan otomobil inşaat boşluğuna düştü. Kazada sürücü ile annesi yaralandı.

Ankara’da, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, cami inşaatı boşluğuna düştü. Kazada, iki kişi yaralandı.

Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi’nda meydana gelen kazada otomobil, karlı yolda yokuş aşağı giderken kaymaya başladı. Aracı durdurmaya çalışan sürücü, otomobili yol kenarındaki taşlara sürterek hızını azaltmaya çalıştı. Kontrolden çıkan otomobil, yolun solundaki cami inşaatındaki boşluğa düştü. Kazada, sürücü ile annesi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içinde sıkışan anne ve oğlu, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak ambulansa alındı. Yaralı anne ve oğlu, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  kaldırıldı. Anne ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.