Ömer Çelik: Erdoğan'ın 'son seçimim' ifadesi 'Siyaseti bırakıyorum' anlamında değil

Ömer Çelik: Erdoğan'ın 'son seçimim' ifadesi 'Siyaseti bırakıyorum' anlamında değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Son seçimim', siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş, 'Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin' diyor..."

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "31 Mart benim için bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" sözlerine AK Parti'den açıklamalar gelmeye devam ediyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan'ın 'son seçimim' ifadesinin siyaseti bırakma anlamına gelmediğini belirtti. Çelik, Erdoğan'ın siyaseti bir hayat tarzı olarak benimsediğini ve liderliğin organik olduğunu vurguladı. Ayrıca, liderlerin siyasi ömrünü vatandaşların belirlediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan teveccühün artarak devam ettiğini söyledi.

Ömer Çelik, seçim öncesinde yapılan toplantılarda alınan kararların vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandığını belirtirken, AK Parti'nin yerel yönetimler başkanlığı görevini 5 yıl boyunca sürekli performansla doldurduğunu ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan teveccühün devam ettiğini ve liderliğin organik olduğunu vurguladı.

Çelik, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda olmadığını ve parti yönetiminin CHP'yi kazandıracak bir motivasyon içinde olduğunu belirtti. Ancak, Yeniden Refah Partisi tabanının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğinin devam ettiğini ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.