Ölmez, Dem Parti adayı Akış'ın açıklamasına yanıt verdi

Ölmez, Dem Parti adayı Akış'ın açıklamasına yanıt verdi

Ak Parti Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Newroz kutlaması sırasında kendisiyle ilgili sarf edilen sözlere ilişkin açıklama yaptı.

Dem Parti Hakkari Belediyesi Eşbaşkan adayı M. Sıddık Akış'ın Hakkari'deki Newroz kutlaması sırasında yaptığı, "Ak Parti adayı Hakkari'de yaşamamış, Hakkari'yi tanımıyor. Sen Hakkari'de değil Kıbrıs'ta yaşıyorsun Kıbrıs'ta. Senin yerin otellerdedir" açıklamasına Ölmez cevap verdi.

Kendisine ve ailesine yönelik şimdiye kadar yapılan açıklamaları Hakkari değerlerini korumak ve yaşatmak adına cevap vermemeyi düşündüğünü belirten Ak Parti Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, siyasetin doğasında eleştiri ve fikir ayrılıkları olduğunu söyledi.

Hakkâri tarihinde görülmemiş bir miting gerçekleştirdiklerini savunan Ölmez, "Kaybedecekleri öngörüsüyle iftira ve hakaret siyasetine başladılar" değerlendirmesinde bulundu.

2006 yılında kiralık bir iş makinesiyle madenciliğe başladığını vurgulayan Ölmez, "Ailemle birlikte büyük emeklerle yerin bir kilometre altında madencilik faaliyeti göstermekteyiz" dedi.

Ölmez'in açıklaması şöyle:

"Ankara’da bütün yıl kumar oynayıp Nevroz kutlaması için Hakkâri’ye gelip ahkam kesenler, önce kendi iç dünyalarıyla hesaplaşsınlar. Halkımıza olan saygımızdan ve kirli siyasete alet olmamak için bazı bilgileri paylaşmıyoruz. Yerel seçimler hizmet yarışıdır: İşsizlik, sefalet gibi vaatler dışında, Hakkâri vizyonunuz nedir? Bize hakaret ve siyasi spekülasyonlar dışında hedefleriniz nelerdir? Halkımızın hangi sorunlarına çözüm getirdiniz? Çocuklarımızın güvenliği ve geleceği için neler yapmayı planlıyorsunuz? Halkımıza ve insana saygımızdan siyaseti belden aşağıya yapmamaya sadece Hakkâri gençleri için iyi bir gelecek hayali kurmaktan başka bir amacımız olmadan bu sürece devam edeceğiz. Biz adaylık sürecinden önce olduğu gibi, seçildiğimizde de, halkımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum