Öğrencilerinin ders notlarını evlerine kadar götürdüler

Öğrencilerinin ders notlarını evlerine kadar götürdüler

Yüksekova'nın Esendere beldesinde bulunan Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri, köylerdeki öğrencilerinin evlerini ziyaret edip, hazırladıkları ders notlarını teslim ediyor. 

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Esendere Beldesi'ndeki Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Canan ve beraberindeki 8 öğretmen, pandemi nedeniyle yüz yüze eğitim veremedikleri öğrenciler için harekete geçti. Beldeye bağlı Gözlüce, Soğanlı ve Yılmazlar köyunden taşımalı olarak okullarına gelen öğrenciler için ders notları hazırlayan öğretmenler pandemi kuralları çerçevesinde ders notlarını öğrencilerine teslim etti.

Öğrencilerini çok özlediklerini belirten öğretmenler, ders notlarının yanı sıra okumaları için de öğrencilerine kitap verdiklerini anlattı. Okul Müdürü Canan, hazırladıkları ders notlarını diğer köylerdeki öğrencilere teslim etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

whatsapp-image-2020-12-09-at-14-41-22.jpeg

whatsapp-image-2020-12-09-at-14-41-25.jpeg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum