Öğrencilerin moral gecesi - Yüksekova Dershanesi

Öğrencilerin moral gecesi - Yüksekova Dershanesi

Yüksekova'da bulunan özel bir dershanede üniversiteye hazırlanan öğrenciler ÖSS öncesi düzenledikledi gecede stres attılar.

Ömer Oğuz'un haberi:

Yüksekova'da bulunan Yüksekova Dershanesi öğrencileri düzenledikleri moral gecesinde stres attılar. Fly Center'da bulunan Yakamoz Net Cafe'de bir araya gelen dershane öğrencileri öğretmenleriyle birlikte moral depoladı.

Moral gecesinde öğrenciler tarafından şiirler okunurken Kürtçe ve Türkçe şarkılar da seslendirildi. Dershane öğretmenlerinin de sınav öncesi öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu gece Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla sona erdi.

Dershanenin Rehber ve Felsefe Grubu Öğretmeni Nihat Baban, Yüksekova Haber muhabirine yaptığı açıklamada, dershane olarak düzenlemiş oldukları gecenin asıl amacının rehberlikten çok öğrencilerin yorgunluklarını, streslerini bir nebze olsun atlamalarına yardımcı olmak olduğunu belirterek, "Aslında üniversiteye hazırlanmak sadece ders çalışmaktan ibaret değildir. Disiplinli çalışmanın bir gereğidir. Disiplinli çalışmak ise herşeye (eğlence, gezi ve değişik oyunlara) zaman ayırmaktır. Bütün Yüksekova Dershanesi öğrencilerimize ve diğer Yüksekovalı öğrencilerimize başarılar dilerim."dedi.



Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.