Öğrencilerin kar keyfi

Öğrencilerin kar keyfi

Hakkari’de, bugün sabah saatlerinde etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte kent merkezine yılın ilk karı düşerken ilkokul öğrencileri kartopu oynayarak karın sevincini yaşadı.

Kar yağışını fırsat bilen Hakkarili çocuklar, soluğu dışarıda alarak lapa lapa yağan ilk karın altında kar topu oynamanın sevincini yaşadı. Kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Bay köyü ilköğretim okulunda okuyan öğrenciler, kar yağışına çok sevindiklerini belirterek, “Sabah uyandığımızda her yer kar doluydu. Yağan karı görünce çok sevindik. Okulda arkadaşlarımızla birlikte kartopu oynuyoruz. Karı çok seviyoruz. İyi ki bu kar yağdı.” diye konuştular.

Hakkari’de bugün sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte kent merkezi yılın ilk karı ile tanışmış oldu. Lapa lapa yağan kar yağışına sevinen Hakkarili çocuklar soluğu dışarıda alarak birbirleriyle kar topu oynamanın sevincini yaşadı. Kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Bay Köyü ilköğretim okulu öğrencileri, lapa lapa yağan kar yağışının altında birbirlerine kartopu atarak eğlendi.

Yağan karda kartopu yapıp birbirleriyle kartopu savaşı oynayan öğrenciler, daha çok karın yağmasını istedi. Öğrenciler; “Bölgemiz kar ile güzeldir. Kar yağdığı zaman bizlerde eğleniyoruz. Yağan kar yağışına çok sevindik” diye konuştular.

33378

33379

33380

33377

33381

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.