Numan Kurtulmuş: Z kuşağı bize oy verir; birinci partiyiz, seçimde bir problem görmüyorum

Numan Kurtulmuş: Z kuşağı bize oy verir; birinci partiyiz, seçimde bir problem görmüyorum

"Oy oranları da yavaş yavaş sahada görülmeye başlayacaktır"

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Z kuşağının Ak Parti'ye oy vereceğini söyleyerek, "AK Parti birinci partidir, bu anlamda ben seçimde bir problem görmüyorum" dedi. Kurtulmuş, oy oranı paylaşmadı. 

Kurtulmuş, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında gazeteci Kenan Taş'ın sorularını yanıtladı.

"Cumhur İttifakı'na yeni bir katılım bekliyor musunuz? Böyle bir görüşme var mı?" sorusu üzerine Kurtulmuş, insanların gönül ve zihinlerinin kazanılarak partilerin ya da ittifakların tabanlarını artırmasının önemli olduğunu söyledi.

Kurtulmuş, "Türkiye'nin geleceğine ilişkin neleri ortak yapacağınızı millete çok iyi şekilde anlatabilmelisiniz. Bu anlamda biz partiler üzerinden oturup anlaşmaktan ziyade seçmen tabanı üzerinde olumlu bir etki oluşturmanın çok daha yapıcı bir tarafı olduğunu düşünüyoruz." değerlendirmesini yaptı.

"Z kuşağı AK Parti'ye oy verir mi?" sorusunu, "Verir" şeklinde yanıtlayan Kurtulmuş, "AK Parti bütün kamuoyu yoklamalarında birinci partidir. Siyasi hayatım boyunca oy oranı vermedim. Zaten oy oranları da yavaş yavaş sahada görülmeye başlayacaktır. AK Parti birinci partidir, bu anlamda ben seçimde bir problem görmüyorum." diye konuştu.

Bazı ekonomik gelişmeler ve enflasyonla ilgili soru üzerine, Covid-19 salgını sürecine değinen Kurtulmuş, "Bir talep enflasyonu ortaya çıktı. Bunu ortadan kaldırabilmek için de Türkiye'de arz yönlü politikalar uygulanmaya başlanıyor." diye konuştu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.