Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık

Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık

Üniversiteye giriş sınavları nedeniyle nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak. Üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ise 2.5 milyon aday girecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek adaylardan kimliğini kaybeden veya yeniden çıkarmak isteyenlerin mağduriyetini gidermek amacıyla hafta sonu bazı ilçe nüfus müdürlükleri açık olacak.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre sınava girecek adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyenlere, yanlarında sınava giriş belgesi ile iki fotoğraf getirmeleri şartıyla geçici kimlik belgesi verilecek.

Ankara’da geçici kimlik belgesi verilmesi için Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçe nüfus müdürlükleri cumartesi günü 07.00-17.00 ve pazar günü 07.00-15.30 saatlerinde açık tutulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.