Nevşin Mengü: Şu halde seçimin sonucunu önceden göremeyen var mı?

Nevşin Mengü: Şu halde seçimin sonucunu önceden göremeyen var mı?

BirGün yazarı Nevşin Mengü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesi ve Yıldırım da istifa etmemesi hakkında yorum yaptı.

"Şu halde seçimin sonucunu önceden göremeyen var mı?" diye soran Mengü, bugünkü"Seçim gerçekten de siyasi bir faaliyet değilmiş" başlıklı yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti: 

Seçim gerçekten de siyasi bir faaliyet değilmiş

Binali Yıldırım Meclis Başkanlığında istifa etmeden İstanbul Belediye Başkanı adaylığı için yarışını sürdürüyor. Durum Anayasaya aykırı ama kimse oralı değil. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu konuyla ilgili YSK’ye başvurmayacaklarını çünkü YSK’ye güvenmediklerini söyledi. Gelinen noktada aslında Binali Yıldırım haklı gibi görünüyor. Seçim gerçekten de siyasi bir faaliyet olmaktan çıkmış. Herkes rolünü oynuyor, boşluk dolduruyor. Dostlar alışverişte görsün…

Şu halde seçimin sonucunu önceden göremeyen var mı?


BirGün'deki yazının tamamı için tıklayın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum