Nedim Zeydan Caddesi'ndeki çukur tepkilere neden oluyor

Nedim Zeydan Caddesi'ndeki çukur tepkilere neden oluyor

Yüksekova'nın merkezi konumundaki Nedim Zeydan Caddesi'nde meydana gelen çukur, sürücülerin tepkisine neden olurken, günlük yaşamını da olumsuz etkiliyor.

Yüksekova'nın işlek bölgelerinden biri olan Nedim Zeydan Caddesi'nde ortaya çıkan derin çukur, sürücülerin dikkatini çekti. Özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bu cadde üzerindeki çukur, sürücüler için tehlike oluşturuyor.

whatsapp-image-2024-05-21-at-14-30-53.jpeg

Çukurun boyutu ve konumu nedeniyle sürücüler, araçlarını tehlikeye atmadan bu bölgeden geçmekte zorlanıyor. Bazı sürücüler, çukur nedeniyle araçlarının hasar gördüğünü ve bu durumdan şikayetçi olduklarını belirtiyorlar.

whatsapp-image-2024-05-21-at-14-30-54.jpeg

Bölge halkı ve sürücüler, yetkililerin bu soruna acil çözüm bulmasını talep ediyorlar. Çukurun bir an önce kapatılması veya gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, güvenli bir ulaşımın sağlanması için adımların atılmasını istiyorlar.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum