Necip Çapraz taburcu oldu

Necip Çapraz taburcu oldu

Beyin kanaması geçiren Gazeteci Necip Çapraz tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

29 Nisan'da evinde beyin kanaması geçiren Necip Çapraz 42 günlük tedavinin ardından öneki gün hastaneden taburcu edildi. 

Geçirdiği beyin kanaması sonrası ilk müdahalesi Yüksekova Devlet hastanesinde yapılan Çapraz, başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmak üzere Hakkari Devlet hastanesine sevk edilmişti. Burada süren 22 günlük yoğun bakım sürecinden sonra ileri tetkik ve tedavisi yapılmak üzere Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine sevk edilen Çapraz, bir süredir tıp merkezinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Aile adına açıklama yapan kardeşi Sibel Çapraz, "İlk müdahale olarak başarılı bir ameliyat yapan Yüksekova Devlet Hastanesi Beyin ve sinir cerrahı doktoru sayın Duygu Dölen, hastane sürecinde her an yanımızda olan Dr. Celil Kına’ya, Dr. Şinasi Sevmiş’e, Dr. Nurettin Kurt’a, Dr. Savaş Kına’ya sağlık personeli Harun Koç’a, Yüksekova ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık personellerine, Van Y.Y Dursun Odabaşı Tıp Merkezi 
Nöroloji yoğun bakım ekibine, Dahiliye yoğun bakım ekibine, Nefroloji doktor ve ekibine, Dahiliye servisi doktorlarına ve emekçilerine, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

42 günlük yoğun hastane sürecinin ardından eski sağlığına kavuşması adına bir süre daha dinlenmesi gerektiğini belirten Çapraz, "Doktorlarının tavsiyesi ve enfeksiyon riskine karşı bir süre daha Van'daki ikametinde kalacak ve ziyaretçi kabul edemeyeceğiz. Bu zorlu süreçte yanımızda olan tüm eş, dost akrabalara ve dualarını eksik etmeyen herkese teşekkürler ediyoruz" dedi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum