Narkotik polisi Erdoğan'ın 'Ay'a gidiyoruz' açıklamasından feyz aldı

Narkotik polisi Erdoğan'ın 'Ay'a gidiyoruz' açıklamasından feyz aldı

Van'daki polisler, ele geçirdikleri uyuşturucu paketleriyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Milli Uzay Programı" açıklamasına göndermede bulunarak, "2023 Uzay" yazdı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu operasyonlarında 246 kilo 100 gram eroin ele geçirdiğini ve 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Emniyet birimleri, ele geçirdikleri eroin paketleriyle "2023 Uzay" yazarak AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dünkü "Milli Uzay Programı"nda yaptığı "Ay'a gidiyoruz" açıklamasına göndermede bulundu. 

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMARI

Erdoğan, "En önemli hedefimiz 100'üncü yılda Ay'a ilk teması gerçekleştirmek. Gökyüzüne bak, Ay'ı gör" diyerek, Ay'a gidiş planlarına dair şunları söylemişti: "İnşallah Ay'a gidiyoruz. İlk aşamada 2023 yılı sonunda yakın Dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrid roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz. İlk fırlatmayı uluslararası işbirliğiyle gerçekleştireceğiz. Böylece ikinci aşama Ay misyonu için de gerekli bilgileri toplamış olacağız. 2028'de gerçekleştirmeyi planladığımız ikinci aşamada ise aracımızı yakın yörüngeye çıkaracak ilk fırlatmayı bu kez kendi milli roketlerimizle yapmayı ve yumuşak inişi planlıyoruz. Böylece Ay'da bilimsel faaliyetler yapabilen sayılı ülkelerden biri konumuna geleceğiz."

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum