Müzisyen Metin Kor'un cesedi bulundu

Müzisyen Metin Kor'un cesedi bulundu

Antalya'da 22 Haziran'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un cesedi bulundu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde 22 Haziran’da kaybolan 43 yaşındaki müzisyen Metin Kor’un cesedinin kamp yaptığı alanının yaklaşık 500 metre yukarısında bulunduğu açıklandı.

Kor tek başına tatil yapmak için bölgeye gitmişti.

METİN KOR KİMDİR?

1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyenin Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkıları ile tanınıyordu.

Kor, Kaş ve Seydikemer ilçelerinin sınırındaki İkiz Göller bölgesinde kamp yapmak için çadır kurmuştu. Kor’un kaldığı çadırının yırtıldığı da basında çıkmıştı. 22 Haziran’da eşi Evin Doğan Kor ile mesajlaştı ancak bir daha haber alınamadı. Eşinin ihbarı üzerine AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Çadırı, çantası, arabası bölgedeydi; ancak müzisyenden iz yoktu. Ailesi de müzisyenin kaçırıldığından şüpheleniyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.