'Millet kıraathanesi' sosyal medyada gündem

'Millet kıraathanesi' sosyal medyada gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet kıraathaneleri kuracağız" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. FOX TV sunucusu Fatih Portakal, proje için "24 saat açık, ücretsiz olacak. Gerçekten en çılgın proje" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay mitingindeki konuşmasında “millet kıraathaneleri” kuracaklarını söyledi.

Erdoğan, “Millet kıraathaneleri kuracağız. Bunu Bay İnce yanlış anlayabilir. İskambil oynanan değil, kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek. Hem kitabını okuyacak hem kekini alacak, çayını kahvesini alacak ücretsiz. Yani buralar adeta hayata ne katacak; ruh katacak ruh” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ise Erdoğan’a, Burdur mitinginde yanıt verdi. İnce, “Meydan meydan geziyorum aş diyorum, iş diyorum. O gelmiş 16 yılın sonunda kıraathane açacağım diyor. Projeye bak projeye. Fabrika aç fabrika, bacaları tüten fabrika aç” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklaması sosyal medyada da gündem oldu. FOX TV sunucusu Fatih Portakal açıklama için, “Gerçekten en çılgın proje” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.