Millet İttifakı: Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaştık

Millet İttifakı: Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaştık

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı Altılı Masa'nın 12. toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yayımlanan açıklamada, aday konusunda nihai açıklamanın 6 Mart Pazartesi yapılacağı kaydedildi.

Altılı Masa'nın ikinci tur kapsamındaki son toplantısı, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Liderler Buluşmasında bir araya geldi.

Saat 14.00 itibarıyla başlayan toplantı, yaklaşık 6 saat sürdü.

Millet İttifakı'nı da oluşturan altı partinin liderleri bugün yaptıkları toplantının ardından kısa bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz."

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.