MHP'li başkandan MHP'li müdüre dayak

MHP'li başkandan MHP'li müdüre dayak

Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşu törenlerinde MHP'li belediyenin kültür müdürü MHP başkanı tarafından darp edildi.

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü etkinliklerinde, MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması kriz yarattı.

Çıkan tartışmada Keskin’in, Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir’i yumruk ve tekme atarak darp etmesi kameralar tarafından görüntülendi. Baygınlık geçiren Demir, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü törenleri, bugün saat 08.00’de top atışlarıyla başladı. İstasyon Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde başlayan törende, Kaymakam İbrahim Küçük tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Balcı, İlçe Garnizon Komutanı İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Samet Demet, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamın Daşdemir, Nazilli Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve gaziler ile resmi kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

TÖRENDE GELMEDİ AMA…

Nazilli Belediyesi Hizmet Binası önüne gelen protokol üyelerinden MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması krize neden oldu. MHP Nazilli İlçe Yöneticilerinden bir grup, protokolde teşkilat başkanlarına yer ayrılmadığı için Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir’i çağırarak konuşmak istedi. Tören sırasında gelmek istemeyen Demir, MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yoğun çağrısı üzerine Belediye Hizmet binasına gitti. Demir, burada yaşanan sözlü tartışmanın ardından Keskin tarafından darp edildi. Demir, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GAZETECİLERE DE SALDIRI

Olayları görüntülemek isteyen basın mensupları ise bazı yönetim kurulu üyesi ve MHP’liler tarafından ‘önce aklını sonra canını alırım’ denerek tehdit edildi. O anda yaşanan itişmelere ise vatandaşlar müdahale ederek gerginliği önledi. MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’in haber yapılmamasını istediği olayı, yönetim kurulu üyelerinin sertlikle çözmek istemesi ve Nazilli Belediyesi yetkililerinin olayı kapatmaya çalışması üzerine ise bazı basın mensupları töreni terk ederek tepki gösterdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.