MHP Kılıçdaroğlu'nu roman kahramanına benzetti!

MHP Kılıçdaroğlu'nu roman kahramanına benzetti!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: Kemal Kılıçdaroğlu; Alphonse Daudet'nin roman karakteri komik, palavracı ve düzmece aslan avcısı Tarasconlu Tartarin'e her bakımdan ne kadar da benzemektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine yanıt verdi.

Yalçın, “Cumhur İttifakı; bir iktidar ve koalisyon ortaklığı değil, seçim işbirliğidir ama Türkiye’nin aydınlık yarınlarına yapılmış akılcı bir yatırımdır. Halk da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Sayın Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın eseri olan bu ittifakı millî birlik ve silkinme hamlesi olarak gördüğü için benimsemiş, hararetle kucaklamıştır” ifadelerinde bulundu.

‘TARASCONLU TARTARİN’E BENZEMEKTEDİR’

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uykularını kaçıran, kendisini geren ve sinir sistemini harap ederek sürekli gaf yapmasına yol açan bu hakikat, hükümet icraatı eleştirilirken bile MHP’nin neden alakasız ve ahlaksızca hedefe konulduğunu açıklamaktadır. Cumhur İttifakının kazanımları, buna savaş açan Sayın Kılıçdaroğlu’nu, başkalarını tahkir edici ifadeler kullanarak kendi zaaflarını örtmeye ve nefsini yüceltmeye çalışan bir zavallı konumuna düşürmüştür. Sokakların güvenliğini sağlayan bekçilerin adını bile bir aşağılama ve küçümseme vasıtası olarak kullanmak tam da Kılıçdaroğlu’nu resmeden bir gaf olmuştur” şeklinde konuşan Yalçın sözlerini, “Kemal Kılıçdaroğlu; Alphonse Daudet’nin roman karakteri komik, palavracı ve düzmece aslan avcısı Tarasconlu Tartarin’e her bakımdan ne kadar da benzemektedir.

Babasının eşeğini boyayıp pazarda babasına satmaktan farksız bu aldatmacalara halkın kanmayacağı ortadadır. Yalanı gerçekmiş gibi söylemekten çekinmeyen Sayın Kılıçdaroğlu, bizim nazarımızda karnından konuşan adamdır” diyerek bitirdi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.