MHP Hizan ilçe başkanı uyuşturucu ile yakalandı, yönetim feshedildi

MHP Hizan ilçe başkanı uyuşturucu ile yakalandı, yönetim feshedildi

MHP'nin Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da 1 kilo eroin ile yakalandı. Üste gözaltına alınırken, genel merkez talimatıyla ilçe yönetimi düşürüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. Gözaltına alınan MHP İlçe Başkanı Üste tutuklandı.

GENEL MERKEZDEN JET HIZIYLA TALİMAT

Tele1.com.tr’den Egehan Erkün'ün haberine göre MHP’li Üste’nin uyuşturucu madde ile yakalanmasının ardından Genel Merkez talimatıyla Bitlis Hizan İlçe Yönetimi feshedildi. Bitlis İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda, “Bitlis Hizan MHP İlçe yönetim kurulumuz genel merkezimin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince fesh edilmiştir” denildi.

MHP İL BAŞKANI ÖNCE REDDETTİ, SONRA DOĞRULADI

Egehan Erkün'ün görüştüğü MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak önce iddiayı reddetti ardından operasyonu doğruladı. Uçak'ın, ilçe yönetiminin genel merkez talebiyle düşürülmediğini söylediği belirtildi. Üste hakkında "Kendisi istifa etti ama paylaşımı o şekilde yaptık” diyen İl Başkanı Uçak, istifa gerekçesi hakkında "Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde de bu tarz olaylar olmaz.” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.