MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi

MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari 3. Olağan Kongresi'nde, Fatih Öztepe il başkanlığına seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari 3. Olağan Kongresi'nde tek liste halinde gidilen seçimde Fatih Öztepe il başkanı seçildi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) konferans salonunda MHP Hakkari 3. Olağan kongresi yapıldı.

Kongreye MHP İzmir Milletvekili Tamer Osman Ağaoğlu, MHP Isparta Milletvekili H Basri Sönmez, AK Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı Adnan Öveç, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, MHP eski İl Başkanı Fatih Özbek, Durankaya eski dönem belediye Başkanı Aşiret lideri Fatih Keskin, MHP İl Başkanı Fatih Öztepe, Yüksekova MHP İlçe Başkanı Yıldırım Öztepe AK parti Merkez Teşkilat üyesi Faysal Işık, MHP Hakkâri İl Kadın Aile Ve Engelliler Komisyon Başkanı Gülşah Turan, parti üyeleri ile Hakkari ve ilçelerden çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Hakkarilileri gönderdiği mesaj okundu.  Ardında konuşan MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Öztepe, kongreye Ankara’dan, Hakkari ve ilçelerden katılan herkese teşekkür etti.

Burada konuşan MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez, Yüksekova ilçesinde teşkilatımız ile bir araya gelerek toplantı yaptık. Artık beynimizdeki ön yargıları yıkma zamanının geldiğini söyledi.

MHP Hakkari eski il Başkanı Fatih Özbek ise, 2017 yılından bu yana yürütmüş olduğu MHP Hakkari İl başkanlığı görevinde liderime davama en iyi şekilde mücadele verdiğini söyledi.

48 delege oy kullandığı seçimlerde MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi. 

Kongrede İl Başkanlığına seçilen Öztepe ise katılımcılara ve kendisine destek sunanlara teşekkür etti.

MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi

MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi

MHP Hakkari İl Başkanlığına Fatih Öztepe seçildi

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum