Metruk Bina Uyuşturucu Bağımlılarının Mekanı Oldu

Metruk Bina Uyuşturucu Bağımlılarının Mekanı Oldu

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde, metruk halde bulunan bir bina, uyuşturucu kullanıcıların mekanı haline geldi.

Ali Emri 5. Sokak'ta, daha önce hastane olarak kullanılan bina boşaltıldı. Hastanenin tamamen boşaltılmasının ardından bina uyuşturucu kullanıcılarının mekanı haleni geldi.

Ali Emri 5. Sokak'ta esnaf olan Cevdet Aygüloglu, yıkık binanın daha önce hastane olarak hizmet verdiğini, ancak 3 yıl önce boşaltıldığını söyledi.

Aygüloğlu, "Bu bina boşaltılmasının ardın çöp yığını ve gençlerin uyuşturucu binası olmaya başladı. Hastalık yayan bir ortam oluştu, bu konu ile ilgili çok rahatsızlık duyuyoruz. Güvenlik anlamında olsun ailemiz olsun ve eczanemde çalışan bayan personeller olsun işe geliş gidiş saatlerinde sürekli gençlerin sözlü sataşmasına maruz kalıyor. Kız çocuklarını içeri almaya çalışıyorlar. Yetkili mercilere başvurduk ama herhangi bir olumlu sonuç alamadık. İnsanların başına bir hal gelmeden bunun önleminin alınmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.