Meteoroloji: Deprem bölgesinde hava ısınacak

Meteoroloji: Deprem bölgesinde hava ısınacak

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Elazığ'da dün gece -7 derece olarak ölçülen sıcaklık bu gece -3'e, yarın -1'e salıdan itibaren sıfır derecenin üzerine çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının 3 ila 6 derece arasında yükseleceğini açıkladı.

Yapılan açıklamada “Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının yurt genelinde 3 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor” denildi.

Buna ek olarak Elazığ’da dün gece -7 olarak ölçülen sıcaklığın, bu gece -3; yarın gece ise -1 dereceye; salı gününden itibaren sıfırın üzerinde değerlerde seyredeceği belirtildi.

Termometrelerin bu gece -8 dereceyi gösterdiği Malatya’da da sıcaklığın bu gece -3; yarın gece ise -2 dereceye; yine salı gününden başlayarak sıfır ve üzerinde derecelere ulaşacağı kaydedildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.