Mehmet Sıddık Akkış: Belediyelerimizi tarumar ettiler

Mehmet Sıddık Akkış: Belediyelerimizi tarumar ettiler

Hakkari Belediye Başkan Adayı Mehmet Sıddık Akkış, “Son on yıldır şehirlerimiz kayyım tarafından gasp ediliyor. Bir faşizm yürütülüyordu" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarının startını Diyarbakır'da verdi. Tanıtım etkinliğine katılan belediye eşbaşkan adayları, Yeni Yaşam gazetesine değerlendirmede bulundular.

Halkın gücüyle belediyeleri kayyumun elinde alacaklarını söyleyen Hakkari Belediye Eşbaşkanı adayı Mehmet Sıddık Akkış, “Son on yıldır şehirlerimiz kayyım tarafından gasp ediliyor. Bir faşizm yürütülüyordu. Hile ve hırsızlıkla belediyeyi yönetiyorlardı. Belediyelerimizi tarumar ettiler" dedi.

Belediyeleri aldıklarında halkla birlikte demokratik yerel yönetim anlayışı ile yöneteceklerini belirten Akış, "Bu belediyeler bizimdir. Her aşamasında halkımızın fikirlerini alacağız” diye konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum