Medya ve iletişimin başarılı isimleri ödül alacak

Medya ve iletişimin başarılı isimleri ödül alacak

Akademi ile sektörün kesişme alanı sağlayan iletişim ve medya alanında en başarılı uygulamaların ödüllendirildiği “İletişim Akademisyenleri Medya ve İletişim Ödülleri” sahiplerini buluyor.

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinin “Farkında Olanlar, Fark Yaratanlar” fikriyle yola çıktıkları ve iletişim alanında dikkat çeken çalışmaları değerlendirdikleri “İletişim Akademisyenleri Medya ve İletişim Ödülleri” töreni, 3 Aralık 2015 Perşembe akşamı saat 19.00’da Marmara Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Dört ayrı kategoride yapılan değerlendirmeler, Radyo, Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım başlıkları üzerinden kamuoyunda farkındalık oluşturma vurgusuyla gündem oluşturan projelerden oluşuyor. İletişim Fakültesi bünyesindeki derslerde konu edilen ve üzerinde tartışılan örnekler başta olmak üzere akademisyenlerin dikkatini çeken başarılı uygulamalar ödüllendiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.