MEB, yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketini erişime açtı

MEB, yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketini erişime açtı

LGS kasım ayı örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alan yardımcı kaynak destek paketine Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi "meb.gov.tr"den ulaşılabiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenci ve öğretmenler için geçen ay yayımlanmaya başladığı yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketini bugün (1 Kasım) erişime açtı.

Tüm sınıf ve kademelerde haftada 5 gün yüz yüze eğitime devam eden Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve öğretmenlere yardımcı kaynak desteğinin çeşitliliğini artırma kararı almıştı.

AA'nın haberine göre; Bakanlık, destek paketlerini her ayın ilk haftası yayımlayacak. İlki ekim ayında yayımlanan yardımcı kaynak destek paketlerinin kasım ayına ait ikinci seti kullanıma sunuldu.

İçinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS kasım ayı örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alan yardımcı kaynak destek paketine Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi "meb.gov.tr"den ulaşılabiliyor.

2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm sınıf seviyeleri için hazırlanan yardımcı kaynak destek paketinde 7 bin soru bulunuyor. Öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri ve öğrenme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlayan pakette ayrıca 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilerin istifade edebileceği 2 bin 200 çalışma sorusu yer alıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.