Marketleri mühürleyen Savcı Sayan: Demek ki isteyince indirim oluyor

Marketleri mühürleyen Savcı Sayan: Demek ki isteyince indirim oluyor

9 zincir market şubesinin mühürlendiği Ağrı'da, belediye başkanı Savcı Sayan, indirimli etiketleri "Demek ki isteyince oluyormuş" notuyla paylaştı.

Zincir marketlerle ilgili tartışmaların ardından, market şubelerini mühürleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, indirimli fiyat etiketlerinin fotoğrafını "Demek ki; isteyince oluyormuş" ifadesiyle paylaştı.

Zincir marketlerle başlayan tartışmanın ardından Ağrı Belediyesi, 3 Aralık'ta zincir marketlerin kentteki 5 şubesini mühürledi. Belediye, 6 Aralık'ta 4 market şubesinin daha mühürlendiğini açıkladı.

Twitter hesabından, indirim yapıldığına dair market raflarındaki fiyat etiketlerini paylaşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "İndirimler çok güzel... Demek ki; isteyince oluyormuş..." ifadelerini kullandı.

 

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 22 Kasım günü, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyiz. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz. Milletimizin sırtına zam kamburu yerleştirmek isteyenler her yerde bizi karşılarında bulacaktır" demişti.

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç, "7. Private Label Zirvesi"ndeki konuşmasında, geçen yıl zincir marketlere ceza kesilmesi, iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşlarına ve MHP lideri Bahçeli'nin zincir marketlere ilişkin söylemlerine ilişkin, "FETÖ terör örgütüyle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu gazetecileri himaye edenlere, bizi hedef gösterenlere başaramayacaksınız diyorum. Bizim ülkeyi yönetenlerle bir sorunumuz yok. Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bu temel taşları yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" demişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da "BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış" karşılığını vermişti.

MHP yetkililerinden gelen tepkiler, tehdide varan açıklamalar ve Şok Marketler'in istifa talebi üzerine Galip Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığından ayrıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum