Mardin'in üç ilçesinde eğitime iki gün ara verildi

Mardin'in üç ilçesinde eğitime iki gün ara verildi

Suriye'deki askeri harekat nedeniyle Nusaybin'deki okullarda eğitime iki gün ara verildi. Artuklu ve Kızıltepe'de ise sınıra yakın bölgelerdeki okullar tatil edildi.

Suriye’nin kuzeydoğusunda devam eden Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Mardin’in Nusaybin ilçesinin tamamında, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okul iki gün tatil edildi.

Mardin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Nusaybin’in tamamında, Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinde ise Suriye sınırına yakın yerleşim yerlerindeki toplam 156 okulda, eğitime iki gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Mardin İlimiz Nusaybin İlçesi’ndeki tüm okullarımız ile Artuklu ve Kızıltepe İlçeleri’nin Suriye sınırına yakın yerleşim yerlerindeki toplam 156 okulumuzda 17-18 Ekim 2019 tarihlerinde iki (2) gün süre ile Eğitime ara verilmiştir. Eğitime ara verilen okullarımız Kaymakamlıklarımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından duyurulmuştur” ifadelerine yer verildi.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.