Mardin’de firari 53 kişi yakalandı
Mardin polis ekiplerince, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
|
Son Güncelleme: 03.11.2025 13:08
| Kaynak: İHA
Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 53 kişi yakalandı.
Yakalananlar arasında "konut dokunulmazlığını ihlal etmek" ve "hırsızlık" suçlarından 7 yıl 1 ay ve "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs ile birlikte dolandırıcılık, yağma ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından aranan şahısların da yer aldığı bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.