Mardin doğalgaza kavuşuyor

Mardin doğalgaza kavuşuyor

Akmercan Şirketler Grubu Enerji Genel Müdürü Yunus Keskin, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak’a yaptığı ziyaret sırasında Mardin ve Kızıltepe ilçesine 2015 yılının ilk ayında doğalgaz şebekesini getireceklerini söyledi.

Akmercan Şirketler Grubu Enerji Genel Müdürü Yunus Keskin, Artuklu Belediyesi Eş Başkanlığı’na seçilen Emin Irmak’a ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette doğalgaz konusunda fikir alış verişi yapıldı. Eş başkan Irmak, Mardin’in merkez ilçesi olan Artuklu’ya bir an önce doğalgazın gelmesini temenni ettiklerini ifade ederek, Artuklu’da yaşayanların kısa bir süre içerisinde doğalgaza kavuşacakları müjdesini de verdi.

Ziyaret sırasında eş başkan Irmak’ı doğalgaz konusunda bilgilendiren Akmercan Şirketler Grubu Enerji Genel Müdürü Yunus Keskin, Mardin’e doğalgaz şebekesinin gelmesi için var gücüyle çalıştıklarını kaydederek, 2014 yılının son aylarına doğru ve 2015 yılının ilk aylarında Mardin ve Kızıltepe ilçesine doğalgazı getireceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.