Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den uyarı: Yol kesen provokatörler var

Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den uyarı: Yol kesen provokatörler var

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den orman yangınlarıyla ilgili uyarı geldi: "Bu zorlu süreçten faydalanmak isteyen provokatörlerin olduğunu görmek hepimizi üzmekte."

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangını söndürme çalışmaları devam ederken belediye başkanından provokasyon uyarısı geldi. Başkan Şükrü Sözen, yangınlardan faydalanmak isteyen provokatörler olduğunu söyledi.

Sözen, Twitter hesabından yaptığı uyarıda şu açıklamalarda bulundu: "Yangın felaketine maruz kalan bölge halkımız, şu günlerde canını, malını, sevdiklerini, evini, hayvanını, yaşam alanlarını kurtarma mücadelesi vermektedir. Ancak bu zorlu süreçten faydalanmak isteyen provokatörlerin olduğunu görmek hepimizi üzmektedir. Bu tarz hareketler, mevcut acımızı daha çok artırdığı gibi hiç kimseye de bir şey kazandırmaz."

Tehlikenin sürdüğüne dikkat çeken Sözen açıklamasına şöyle devam etti: "Bu şahıslar 'kundakçı, şüpheli' yakalama teşebbüsüyle asılsız ihbarlardan yola çıkarak, sokaklarda kimlik kontrolü, yol kesme ve masum vatandaşları korkutacak derecede havaya ateş etme gibi eylemler gerçekleştirerek yaşadığımız bu süreci daha da zorlaştırmaktadır. Toplumsal birlikteliğimizi sergilememiz gereken bu zorlu dönemde, hepimizin duygularımıza sahip çıkıp, kontrollü olmamız gerekmektedir. Bizler iyi günde, kötü günde her zaman birlik ve beraberliğini korumuş olan sağduyulu, sakin kalarak, el ele vererek yaralarımızı saracağız. Hepimizin evi Manavgat Belediyesi’nin, Manavgat’ımızın yeniden ayağa kaldırılmasında, halkımızın yanında olarak, yaraları sarmak için mücadeleye devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerimle halkımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.