|
Son Güncelleme: 29.01.2026 01:56
| Kaynak: Haber Merkezi
Malazgirt Belediyesi eşbaşkanları serbest bırakıldı
Muş’un Malazgirt ilçesinde belediye binasına asılan pankart gerekçesiyle gözaltına alınan Belediye Eşbaşkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Muş’un Malazgirt ilçesinde Belediye Eşbaşkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Eşbaşkanların, belediye binasına asılan, saçları örgülü kadın figürü ile pankart nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
Emniyette alınan ifadelerde eşbaşkanlara, pankartın asılma gerekçesi, pankartın kim tarafından gönderildiği ve herhangi bir talimat alınıp alınmadığı yönünde sorular yöneltildiği belirtildi.
İfade işlemlerinin ardından Türker ve Özel serbest bırakıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.