Malatya Tanıtım günlerine Hakkari davet edildi

Malatya Tanıtım günlerine Hakkari davet edildi

21-24 Ekim Tarihleri arasında Malatya Konfederasyonu Malatya tanıtım günleri kapsamından Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Hakkari Üniversitesi destekleri ile kenti tanıtmak amacıyla stant kurulacak.

Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  21-24  Ekim Tarihleri arasında Malatya Konfederasyonu Malatya tanıtım günleri kapsamından Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Hakkari Üniversitesi destekleri ile kenti tanıtmak amacıyla stant  kurulacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Şemsettin Demir, İstanbul Yeni Kapıda 21-24  Ekim tarihlerinde Malatya Konfederasyonu tarafından kurulacak olan Malatya tanıtım günleri etkinliğine Hakkari olarak davet edildiklerini söyledi. Birçok sosyal projeye imzan atan İstanbul Hakkârililer Derneği olarak böyle tanıtım günlerinde kenti, sosyal, ekonomik tanıttıklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti.

Bizlere  tanıtım günlerinde yer veren Malatya Konfederasyonu ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulubü Başkanı Adil Gevrek'e çok teşekkür ederim. Hakkâri standının kurulmasından emeği geçen Hakkari Valiliğine, Hakkari Belediyesine ve Hakkari Üniversitesine çok teşekkür ederiz. Malatya tanıtım günleri ne Hakkarili Sanatçı Aydın Aydın’ında katılacak.ve Tüm Hakkarili hemşerilerimizi de bu etkinliğe davet ediyoruz. ’dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.