Mahmut Özer: İkinci dönemi de yüz yüze eğitimle bitireceğiz

Mahmut Özer: İkinci dönemi de yüz yüze eğitimle bitireceğiz

Özer, 1,2 milyon öğretmenin hemen hemen tamamının en az 2 doz aşısını tamamladığını belirterek, "Onun için kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitimle ilgili açıklama yaptı.

Düzce'de konuşan Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı'nın ve Bilim Kurulu'nun önerilerine harfiyen uyup okulları toplumdaki en güvenli yerler olarak koruyarak yüz yüze eğitime kararlı şekilde devam ettiklerini" söyledi

"En az bir doz aşı olmuş öğretmen oranı bugün itibarıyla yüzde 94'e ulaştı, en az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53.

"Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmakta. Onun için inşallah kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz." 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.