Mahkeme kararına rağmen Can Candan'ın Boğaziçi Üniversitesi ile ilişiği kesildi!

Mahkeme kararına rağmen Can Candan'ın Boğaziçi Üniversitesi ile ilişiği kesildi!

Boğaziçi Üniversitesi atanmış yönetimi, mahkeme kararına rağmen Öğretim görevlisi ve belgesel sinemacı Can Candan'ın Boğaziçi Üniversitesi ile ilişiğini kesti.

Boğaziçi Üniversitesi atanmış yönetimi, akademisyen ve belgesel sinemacı Can Candan'a görev süresinin uzatılmadığını yazılı olarak tebliğ etti. Tebligatı almaya meslektaşları ile birlikte giden Candan, sosyal medya hesabından haklarının yasal olarak takipçisi olacağını açıkladı.

Candan'ın avukat Fırat Kuyurtar da bir açıklama yaparak "Rektörlük kararı ve karar içeriği, hukuk kurallarını uygulamama, Mahkeme içtihatlarını kale almama, kişisel husumetlere hukuki kılıf bulma çabasından başka bir şey değildir" dedi.

Kararı Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Can Candan "#KabulEtmiyoruzVazgeçmiyoruz! Ve tabii ki haklarımın yasal takipçisi olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.