Eşinin erkek doğduğu iddialarına öfkelenen Macron: İnsanlar buna inanıyor

Eşinin erkek doğduğu iddialarına öfkelenen Macron: İnsanlar buna inanıyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, TF1 kanalına verdiği demeçte bu söylentileri ilk kez yanıtlarken, “En kötü şey yanlış bilgidir.İnsanlar sonunda buna inanıyor ve bu sizi, hatta sevdiklerinizi bile endişelendiriyor” dedi.

Macron, söylentilerin kendisinde öfke ve nefret yarattığını itiraf ederken, ayrıca kadınların önyargılı insanların bu tür iftiralarıyla mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

Söylentilerde Brigitte Macron'un doğuştan erkek olduğu ve Jean-Michel Trogneux adıyla nüfusa kaydedildiği iddia ediliyordu. Ancak Macron, 2017'de cumhurbaşkanlığına seçilmesinden bu yana eşiyle ilgili ilk kez bu tür saldırılara maruz kalmadı.

Daha önce Macron ile eşi arasındaki 25 yıllık yaş farkı, sosyal medya 'trolleri'nin hedefi olmuştu. 2021'de YouTube'dan kaldırılan 4 saatlik bir videoda, Brigitte Macron'un 1953'te Jean-Michel Trogneux adında bir erkek bebek olarak doğduğu, ancak bu ismin sonrasında erkek kardeşinin adı olduğu öne sürülmüştü. Daily Mail'in haberine göre videoda ayrıca Brigitte Macron'un ilk kocası André-Louis Auzière'in 2019 yılında 68 yaşında ölmeden önce aslında hiç var olmadığı, Brigitte'in üç çocuğunu da karısının doğurduğunu gizlemek için belgelerde sahtecilik yaptığını iddia edilmişti. Video sahipleri, o dönem para cezasına çarptırılmıştı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.