Ligden düşen ilk takım İstanbulspor oldu

Ligden düşen ilk takım İstanbulspor oldu

VavaCars Fatih Karagümrük, İstanbulspor'u 2-1 Yendi

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, deplasmanda İstanbulspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Bu sonuçla birlikte İstanbulspor, ligden düşen ilk takım oldu.

Maçın ilk yarısında her iki takım da gol arayışında oldu ancak ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda ise tempo arttı ve gol pozisyonları çoğaldı. İstanbulspor'un gole çok yaklaştığı anlarda kalecisi Sirigu önemli kurtarışlar yaparak takımını ayakta tuttu.

Ancak 85. dakikada İstanbulspor öne geçmeyi başardı. Loshaj'ın asistinde Coly, takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak VavaCars Fatih Karagümrük, 86. dakikada Rohden'in golüyle beraberliği yakaladı.

Maçın son dakikalarında heyecan doruktaydı. VavaCars Fatih Karagümrük, 90+7. dakikada Feghouli'nin penaltı golüyle skoru 2-1'e getirerek maçı kazanmayı başardı.

Bu sonuçla VavaCars Fatih Karagümrük, ligde önemli bir galibiyet elde ederken, İstanbulspor ise ligden düşen ilk takım oldu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.