Kürt Araştırmalar Derneği’nden kurs duyurusu

Kürt Araştırmalar Derneği’nden kurs duyurusu

Kürt Araştırmaları Derneği, 14 Ekim’de başlayacak olan güz dönemi kurslarına ilişkin eğitim seviyesi ve içeriklerine dair duyuru yaptı.

Kürt Araştırmaları Derneği (Komeleya Lêkolînên Kurdî), Kürtçenin Kurmancî, Soranî ve Kirmançkî lehçelerinde vereceği güz dönemi kurslar için geri sayım başladı. 14 Ekim’de başlayacak kurslara ilişkin derneğin web adresinde duyuru yapıldı. Duyuruda, kursların seviyelerine ve eğitim biçimine dair bilgi paylaşıldı. Paylaşımda, Kurmanci dili eğitim programı için, 1’inci seviye hem yüz yüze hem online, 2’inci seviye yüz yüze ve online, 3’üncü seviye online ve yüz yüze, 4’üncü seviye için ise sadece yüz yüze olacağı duyurusu yapıldı.

Paylaşımın devamında ise şunlara yer verildi: “Kırmanckî  1’inci seviye  A1 (yüz yüze/online),  2’inci seviye A2 (yüz yüze/online) Soranî, 1'inci seviye (online)”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.