Kumbasar'dan Yüksekova'daki yeni 2 okula ziyaret

Kumbasar'dan Yüksekova'daki yeni 2 okula ziyaret

Hakkari Vali Yardımcısı ve aynı zamanda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan Tevfik Kumbasar, Yüksekova'da yapımı biten iki okulu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yüksekova'ya bir takım temaslarda bulunmak üzere gelen Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan Tevfik Kumbasar, inşaatı biten Yüksekova İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Hakkari'ye yeni atanan Kumbasar, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Kaya ile beraber inşaatlardan sorumlu müteahhitler Fahrettin Hazeyi ve Necip Çoğaç'tan bilgi aldı.

Okul ziyaretinden sonra Yüksekova'da bir takım temas gerçekleştiren Kumbasar, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Öte yandan okul inşaatları hakkında Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan müteahhitlerden Fahrettin Hazeyi ve Necip Çoğaç, inşaatların bittiğini belirterek, "Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle okulu eğitime hazır hale getirdik. Amacımız en iyi en hızlı bir şekilde yeni eğitim ve öğretime dönemize çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam edebilmesidir. Gece gündüz çalışarak okulumuzun yapımını tamamlayıp teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

basliksiz-1-003.jpg

basliksiz-2-006.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum