KPSS'nin Yüksekova'ya alınmasına teşekkür mesajı

Yüksekova KPSS kurumu, KPSS’nin Yüksekova’da yapılması için emek veren herkese teşekkür etti.

Büyük uğraşlar sonucu KPSS’nin Yüksekova’ya alınması adına, Yüksekova KPSS kurumu bunda emeği geçen herkese teşekkür mesajı verdi.

Yüksekovalı birçok öğrenci ve kurum öğretmenleri, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) Yüksekova’da yapılması için sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu, aynı zamanda imza toplayıp dilekçe verdi. Büyük uğraşlardan sonra bu durum olumlu sonuçlandı. Yüksekova KPSS kurumu, sınavın ilçede yapılması için uğraş veren herkese teşekkür etti.

9d4c782b-3e1e-4477-9a73-30de604f5453.jpeg

“KPSS öğrencilerimiz için hayati derecede önemli”

Haberin herkesi mutlu ettiğini belirten KPSS kurum müdürü Cüneyt Çakıroğlu, “KPSS öğrencilerimiz için hayati derecede önemli. Çünkü bu sınav için aylarca, yıllarca emek veriyoruz. Kimi öğrencilerimiz atamalarını bir puan ya da yarım puanla kaybedebiliyor. Tabi bunlar da bizim için psikolojik çöküntüye sebep olabiliyor. Bütün bunları düşününce sınavın Yüksekova’da yapılması son derece sevindirici bir gelişme oldu” dedi.

11cbe9af-535b-4e89-a18e-18bd955a1b2e-001.jpeg

"Bu etkinliğin başarılı olması bizleri çok sevindirdi"

KPSS’nin Yüksekova’da yapılmasıyla ilgili çalışmalara değinen Çakıroğlu, “X üzerinden etkinlik yaptık. Bu etkinlikle Yüksekovalı gençlerin sıkıntılarını ÖSYM başkanlığına duyurmaya çalıştık. Bunun başarılı olması bizleri çok sevindirdi. Daha sonrasında Yüksekova Kaymakamı Sayın Ömer Cimşit’le görüştük. Sorunlarımızı dile getirdik. Sağolsun, KPSS’nın Yüksekova’da yapılmasıyla ilgili yardımcı olacağını ve destek olacağını söyledi. Sonrasında ğrencilerimizle imza kampanyası düzenledik ve Yüksekova’daki dershanelerle görüştük. 2000’e yakın imza topladık ve bu imzaları dilekçe şeklinde Yüksekova kaymakamına sunduk” ifadelerini kullandı.

Ayrıca köy muhtarlarıyla da görüştüklerini ifade eden Müdür Çakıroğlu, "Bu konuda destek vermeleri için yardım istedik. Muhtarlarımız da çok duyarlı davrandı. Desteklerini esirgemediler" dedi.

Müdür Çakıroğlu son olarak, sınava girecek olan bütün adaylara şimdiden başarılar diledi.

9f1347c3-3492-4def-86ff-b4143ca5627c.jpeg

"KPSS ‘nin Yüksekova’da yapılması sürpriz olmadı"

Yüksekova KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Zübeyir Bartın ise, aylar öncesinden çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, "Kurum müdürümüz Cüneyt Çakıroğlu bu konuda hepimize öncülük etti. Daha sonra Yüksekova kaymakamı sayın Ömer Cimşit’e uğradık kendisi bizi çok iyi karşıladı. 29 Ocak’ta böyle bir çalışmayı başlattıklarını bizlere söyledi. Kendisine yürekten teşekkür ediyoruz. Arkamızda kaymakamımız olduğu sürece Yüksekova’da çok güzel şeyler yapabileceğimizi görebiliyoruz. Hakkari valisi sayın Ali Çelik’e buradan teşekkür ediyoruz. Devamında ÖSYM başkanı Ali Ersoy’a teşekkür ediyoruz. KPSS ‘nin Yüksekova’da yapılması sürpriz olmadı çünkü Yüksekova alt yapısı olan 120 bin nüfuslu bir ilçedir "dedi

KPSS’de görev alacak öğretmenlere seslenen Bartın, "Sınav kurallarını iyice incelenmelerini ve titizlikle bunu yürütmelerini istiyoruz" diye belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum