Kovid-19 tedavisi gören gazeteci Tarancı yaşamını yitirdi

Kovid-19 tedavisi gören gazeteci Tarancı yaşamını yitirdi

Diyarbakır’da özel bir hastanede çalışan ve bir süredir Kovid-19’a yakalanan gazeteci Yılmaz Tarancı, yaşamını yitirdi.

Diyarbakır’da özel bir hastanede basın sorumlusu olarak çalışan gazeteci Yılmaz Tarancı (33), bir süre önce koranavirüse (Kovid-19) yakalandı. Çalıştığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Tarancı, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Tarancı'nın cenazesi, Mardinkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tarancı, Ağustos ayında sosyal medya sayfasında koronavirüsle ilgili yaptığı bir paylaşımında, "Bugün Evden işe giderken sokağı gözlemledim. Çoğu kişide maske yoktu, olanlarda ise çene altına indirilmiş haldeydi, yalan olmasın 2 kişi gördüm doğru şekilde maske kullanan. Dolmuşların, otobüslerin tıklım tıklım oluşu kimsenin umrunda değil, dolu olanlara bile saldırırcasına binmeye çalışanlara şahit oldum. O an akıllarında Kovid-19’a yakalanırım hayatım tehlikeye girer düşüncesi yok muhtemelen, muhtemelen yetişmeleri gereken yer daha öncelikli, ve sanki salgın komşu ülkelerde yaşanmış, buralara hiç uğramamış gibi..." ifadelerine yer vermişti. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.