Kızılay'dan Yüksekova'daki 140 öğrenciye çanta ve hijyen seti yardımı

Kızılay'dan Yüksekova'daki 140 öğrenciye çanta ve hijyen seti yardımı

Kızılay Yüksekova şubesi tarafından 140 öğrenciye kırtasiye, hijyen seti ve okul çantası yardımı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay iş birliğinde öğrencilere destek olmak amacıyla ülke genelinde gerçekleştirilen kırtasiye malzemesi yardımları kapsamında Yüksekova 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nun pansiyonlu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki dağıtım programına Yüksekova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cumali Kaya, Adem Özmen, İskender Akdoğan, Kızılay Yüksekova Şube Başkanı Yılmaz Göksal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Okul Müdürü Emrullah Şin’i ziyaretlerinden sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kızılay Yüksekova Şube Başkanı ve beraberindekiler sınıfları ziyaret ederek Kızılay tarafından temin edilen kırtasiye setlerini öğrencilere hediye etti.

Yüksekova Kızılay şube Başkanı Yılmaz Göksal, “Kızılay, toplumsal dayanıklılık çatısı altında 2030 stratejik planında da yer verdiği eğitime erişimi desteklemek adına iş birlikleri geliştirerek yardım çalışmaları yürütüyor. Milli Eğitim Bakanlığıyla iş birliği yapan Kızılay, eğitimi desteklemeyi sağlamak adına temel ve ortaöğretimde öğrenim gören öğrencilere okul çantası, defter, kalem, hijyen seti gibi temel kırtasiye malzemelerinden destek sağlıyor. Kızılay, Milli Eğitim Bakanlığıyla birlikte destek çalışmasının bir örneğini de Yüksekova 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencilere armağan ettik” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum