Kırmızıgül ve Diri göreve çöp toplayarak başladı

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, belediye encümenleriyle birlikte şehir merkezindeki çöpleri topladı.

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları göreve gelir gelmez şehir merkezinde temizlik çalışması başlattı. İlk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapılan temizlik çalışmasına eş başkanlar Kırmızıgül ve Diri de katıldı.

'Şehrimize sahip çıkalım'

Kırmızıgül ile birlikte ellerine çöp poşeti alarak çöp toplayan Eşbakan Şoreş Diri, "Bugün halkımızla, belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçemizi temizliyoruz. Tüm halkımıza çağrımız herkes evinin önünü temizlemeli. Bu şehir hepimizin hepimiz sahip çıkalım" dedi.

Kırmızıgül'den çağrı

Kırmızıgül de şehir merkezinde büyük bir kirlilik olduğunu belirterek, "Yüksekova halkıma çağrımızdır. Nasıl ki evimizi temizliyorsak şehrimizi de temizlememiz gerekiyor. Çalışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

whatsapp-image-2024-04-05-at-14-08-58.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum