Kırmızıgül, Avaşin Deresi’ndeki arama çalışmalarını yerinde inceledi

Kırmızıgül, Avaşin Deresi’ndeki arama çalışmalarını yerinde inceledi

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şadiye Kırmızıgül, Avaşin Deresi’nde kaybolan İbrahim Neçir Kom için arama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şadiye Kırmızıgül, 9 gün önce Avaşin Deresi’nde kaybolan İbrahim için yürütülen arama çalışmalarını yerinde inceledi. İl Genel Meclis üyelerinin de eşlik ettiği Kırmızıgül, aile ile bir araya geldi.

whatsapp-image-2025-05-18-at-17-53-10.jpeg

“Bu durum hepimizi derinden üzüyor”

Alanda açıklama yapan Kırmızıgül, “Bildiğiniz gibi 9 gündür Yüksekova halkı, belediye ve STK’lar buraya geliyor. Bugün arama çalışmaları 9. gününde. Ne yazık ki hâlâ bulunamadı. Bu durum hepimizi derinden üzüyor. İbrahim’in ailesi için çok büyük bir acı. İnsanlar aileye destek olmak, acılarını paylaşmak için burada” dedi.

whatsapp-image-2025-05-18-at-17-53-14.jpeg

“Umarım en kısa zamanda bir sonuç alınır”

Kırmızıgül, devamında “Arama ve kurtarma çalışmalarına katılan, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Siz basın mensupları da ilk günden bu yana çalışmaları takip ediyor, bu sesi kamuoyuna duyuruyorsunuz. Size de ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bir sonuç alınır. Buraya gelemeyen yurttaşlardan da dua bekliyoruz. Bu gencimizi bulmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2025-05-18-at-17-53-14-1.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.