Kırıkkale’de 24 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale’de 24 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'de 24 öğrencinin besin zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Zehirlenmenin su veya ortamla ilgili olabileceğinden de şüpheleniliyor.

Kırıkkale’de özel bir okulda eğitim gören 24 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Uğur Tiftikçi, özel bir okulda eğitim gören 24 öğrencinin mide bunaltısı, kusma ve ishal şikayetleri nedeniyle kentteki 3 ayrı hastaneye götürüldüğünü bildirdi.

Öğrencilerin durumları ile ilgili açıklama yapan Doç. Dr. Tiftikçi, “Su ile ilgili olduğunu düşündüğümüz küçük çaplı bir besin zehirlenmesi. Şu ana kadar 24 öğrenci başvurmuş. Genel durumları hepsinin iyi. Hiçbir hastada kötü durumumuz yok şu an, yeni hastalar gelebilir. Ancak onların da iyi durumda olduğunu düşünüyoruz. Gerekli işlemleri başlattık, kolejimizden gerekli numuneler ve örnekler alınacak. Daha çok besin zehirlenmesi değil, su veya ortamla ilgili zehirlenme olabileceği yönünde bulgularımız var” dedi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.