Kılınç gözaltına alındı

Kılınç gözaltına alındı

Özgür Gazeteciler Cemiyeti (ÖGC) Yönetim Kurulu üyesi Ozan Kılınç, bu sabah polislerce evine yapılan baskın sonrası gözaltına alındı.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da önceki gün ve dün yaşanan olaylar sonrası devam eden polis operasyonları kapsamında Özgür Gazeteciler Cemiyeti (ÖGC) Yönetim Kurulu üyesi Ozan Kılınç da gözaltına alındı. Kılıç bu sabah saat 05.00 sıralarında merkez Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Uçar Sokak'ta bulunan evine yapılan polis baskını sonrası gözaltına alındı. Kılıç'ın ailesiyle birlikte yaşadığı evin kapısını çalan polisler, gösterdikleri arama kararı ile girdikleri evde Ozan Kılınç ve Azad Kılınç'ı yere yatırarak, üzerlerine silah doğrulttu.

Yapılan aramada, evin altını üstüne getiren polisler, aileye silah aradıklarını söyledi. Ancak yapılan detaylı aramalara rağmen evde bulunduğu iddia edilen silah bulunamadı. 

Tamamlanan aramanın ardından Kılınç, polislerce gözaltına alındı. Polisler, gözaltına aldıkları Kılınç'ı Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.