Kılıçdaroğlu'nun adaylığından sonra ilk anket: Kılıçdaroğlu: 56,8 - Erdoğan: 43,2

Kılıçdaroğlu'nun adaylığından sonra ilk anket: Kılıçdaroğlu: 56,8 - Erdoğan: 43,2

ORC Araştırma, 3 Mart'ta patlak veren Kılıçdaroğlu'nun adaylığı krizi sonrası 28 ildeki anket sonuçlarını yayımladı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında tercihleri sorulan deneklerin yüzde 56,8'i Kılıçdaroğlu'na 43,2'si Erdoğan'a oy vereceğini söyledi.

ORC Araştırma, Altılı Masa'da 3 Mart'ta patlak veren Kılıçdaroğlu'nun adaylığı krizi sonrası 28 ilde yaptığı anket sonuçlarını yayımladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yer aldığı ankette katılımcıların yüzde 56,8'inin Kemal Kılıçdaroğlu'na oy veririm dediği görüldü.

ORC Araştırma, 3 Mart'ta  Altılı Masa'da yaşanan adaylık krizi sonrası 4-6 Mart arasında 28 ilde 1850 katılımcı ile yaptığı anket çalışmasını yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışması halinde katılımcıların tercihlerinin ne olacağı soruldu. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katılımcıların yüzde 56,8'nin desteğini kazandı. 

Cumhur İttifakı adayı Erdoğan yüzde 43,2'de kaldı. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum