Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Boşuna uğraşma

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Boşuna uğraşma

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kalibremize, kalitemize uygun bir muhalefet bulamadık" sözlerine yanıt verdi: "Yolsuzluğu, adaletsizliği hiçbir zaman kalite olarak görmedik."

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 22. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde CHP'yi hedef alan sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5’li çetelere hizmeti hiçbir zaman 'kalite' ve 'kalibre' olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve Saray sosyetesinin işidir" dedi.

"22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun" diyen Kılıçdaroğlu, "Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP’de yeri yoktur, olmaz da!" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Vesayeti gerilettik, imkansız denilen pek çok başarıyı ülkemizin kazanç hanesine gururla yazdırdık. Ama 22 yıllık siyasi yolcuğumuzda kalibremize ve kalitemize uygun bir muhalefet maalesef bulamadık. Her şeyi değiştirdik, fakat ana muhalefet partisini tek parti faşizminin boyunduruğundan bir türlü kurtaramadık" demişti.

 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.